Despre noi - communication angels

Cine suntem ?

Communication Angels este o agentie concept ce ofera SOLUTII eficiente de comunicare si de promovare pentru antreprenori, corporatii sau personalitati din aria de business.

Agentia noastra lucreaza pe baza de metodologii si procese profesionale prin care construieste si dezvolta o relatie puternica, echilibrata si fructuoasa intre dumneavoastra si clienti, mass media, key opinion leaders si/sau alte categorii de public pe care le vizati.

Fondator & Director Comunicare Communication Angels

Phd. Elena Prodan

Elena Prodan este fondator Communication Angels si are un doctorat in stiintele comunicarii. Cu o experienta de peste 15 ani in domeniul promovarii, Elena a condus departamentul de PR Antena 1 timp de aproape 4 ani si alti 4 ani i-a petrecut in echipa de PR Realitatea Media Group.A lucrat cu cele mai importante persoane publice din tara si a dezvoltat campanii de promovare de anvergura.

Clientii ne recomanda

Servicii Communication Angels

COACHING

Achizitioneaza acum o sesiune de coaching cu Phd. Elena Prodan si vei lucra cu tactici profesionale pentru a-ti atinge obiectivele in domeniul comunicarii, promovarii, brandului personal.

Initiere in dezvoltare personala si profesionala