Master Class ComunicareCuvinte. Comunicare. Conexiune22 septembrie 2018Hotel Caro, BucurestiSala Slavici (parter)10.00-18.00Locuri limitate. Rezervati-va un loc aici:  FORMULAR INSCRIERE

Iti doresti sa tranformi comunicarea intr-o resursa extraordinara care sa te sustina in agtingerea obiectivelor profesionale si personale?

Iti doresti sa afli raspunsuri pentru problemele tale de comunicare?

 

REZERVATI-VA LOCUL ACUM.

Despre MasterClass Comunicare

O persoana sanatoasa din punct de vedere clinic poate folosi functia de vorbire fara nicio problema. Doar ca exista o diferenta intre cuvinte, transmiterea de cuvinte si comunicare. Daca privim procesul de comunicare prin prisma unei metafore 2D versus 3D intelegem ca un emitator codifica o informatie si o transmite folosind un canal catre un canal care decodifica informatia si, la randul sau, codifica un raspuns, un feedback pe care il trimite inapoi si astfel avem un proces de comunicare.

Altfel spus, un om transmite o informatie catre un alt om folosind un limbaj cunoscut si astfel fac schimb de informatii folosind diferite canale – email, telefon sau vorbind direct.

Un proces de comunicare 2 D.

Este important sa stiti ca s-a demonstrat stiintific ca noi comunicam verbal doar intr-un procent de 5%. Restul implica comunicare nonverbala, mimica – adica expresiile fetei sau gesturie, respectiv expresiile corpului. Daca vorbim de 3D vorbim de sensul care schimba tot procesul comunicational, vorbim de metacomunicare. Ce este metacomunicarea? Cel mai simplu reprezinta sensul pe care il dam noi cuvintelor. Si tocmai pentru ca de multe ori formam un sens diferit fata de ceea ce a dorit interlocutorul nostru sa ne transmita, practiv vorbim limbi straine desi ne exprimam in romana.

 

Care sunt pasii de la vorbe la comunicare? Si de ce traim intr-o perioada in care conflictele, fie ca vorbim de probleme personale sau de probleme profesionale,  au ca scuza “probleme de comunicare”?

Veti gasi raspunsurile la aceste intrebari in cadrul Master Classului de comunicare.

PENTRU INSCRIERI COMPLETATI AICI .

“Scopul meu este sa echipez participantii cu competenta de comunicare astfel incat sa poata folosi resursele oferite de comunicare in orice aspect al vietii. Competenta de comunicare construieste in oameni, deschide drumuri, eficientizeaza munca, potenteaza resursele, creeaza un cadru solid pentru indeplinirea obiectivelor personale si profesionale, influenteaza calitatea vietii”, Elena Prodan.

Indiferent de ceea ce va trebui sa realizam, doua lucruri nu putem evita: contactul cu oamenii si comunicarea.

Succesul este dependent de comunicare. Daca aceasta competenta este defectuoasa, chiar daca exista o expertiza eficienta, businessul pierde.

Master Class sustinut de Elena Prodan

Pentru mine comunicarea reprezinta un intreg univers. Am o experienta de peste 13 ani in domeniul comunicarii si promovarii, studii complexe in domeniu si continui permanent sa fiu in contact cu informatia de calitate sis a implementez sisteme de comunicare interna si externa, sa realizez si sa implementez strategii de comunicare si de promovare, precum si de personal branding. Am experimentat greseli de comunicare, crize de comunicare, dar si rezultate de succes. Daca atunci cand am facut primul pas in cariera mea, as fi avut acces la un astfel de Master Class de comunicare sunt convinsa ca viata mea ar fi avut un plus solid. Sunt recunoscatoare , insa, pentru fiecare pas facut si pentru fiecare pas ce va urma.

Despre Elena Prodan:

Elena Prodan este fondator Communication Angels. Cu o experienţă de peste 13 ani în domeniul promovării, Elena a condus departamentul de PR Antena 1 timp de aproape 4 ani şi alţi 4 ani i-a petrecut în echipa de PR Realitatea Media Group. A lucrat cu cele mai importante persoane publice din ţară şi a dezvoltat campanii de promovare de anvergură. În ultimii cinci ani, activitatea sa profesională înseamnă Communication Angeles.

Elena Prodan a urmat cursurile scolii doctorale in stiintele comunicarii la Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii, Universitatea Bucuresti.

A urmat cursurile unui masterat Campanii de publicitate si de relatii publice, FJSC, Universitatea Bucuresti si a absolvit facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii, Universitatea Bucuresti, sectia relatii publice si publicitate.

A realizat GM MasterClass Business Academy, Sales Force Academy, Business Coaching Academy   la CBC Romania

Promenada Mall

Pe Elena Prodan am cunoscut-o in momentul in care aveam nevoie de un om performant pentru a livra servicii de PR pentru aniversarea primului an de viata a Promenada Mall. Am realizat un eveniment de anvergura pentru clientii Promenada Mall si apreciez ca Elena a gestionat grozav actiunile de comunicare propuse: realizarea unei emisii in direct din locatie a emisiunii Neatza cu Razvan si Dani, Antena 1, implicarea mai multor persoane publice si bloggeri si lista nu se opreste aici. O recomand si voi lucra oricand cu placere cu Elena Prodan. - Razvan Marincoi, Director de Marketing Promenada Mall

Red Bull

Apreciez intotdeauna serviciile profesioniste si oamenii care livreaza la standardele dorite. O recomand pe Elena Prodan pentru eficienta si modul ei de a fi implicat si focusat pe solutii. - Andreea Mitrache, National Communication Manager

Dan Negru

Ma leaga de Elena Prodan multi ani de colaborare la Antena 1 si pot sa spun ca adeseori imaginea mea publica a fost aparata sau promovata datorita capacitatii ei profesionale. Sper sa mai am sansa sa lucrez alaturi de Elena. Multumesc pentru tot.

PROGRAM CURS

10.00 – start

1145.-12.00 coffee break

12.00-13.00- workshop

13.00-14.00- pauza lunch

14.00- 15.30- workshop

15.30-15.45- coffee break

15.45-17.30 workshop

17.30-18.00- sesiune de inchidere

INVESTITIA DUMNEAVOASTRA: 540 LEI

Locatie: Hotel Caro, Bucuresti

Toate detaliile legate de organizare va vor fi furnizate dupa inscriere.