Servicii de marketing digital & comunicare & personal branding, exclusiv la nivel de expert, la cel mai bun raport calitate-pret.

Suntem partenerii tai, cu experienta ampla si metodologie profesionala, astfel incat sa optimizezi bugetul de marketing & comunicare si sa maximizezi rezultatele.

Communication Angels este o agentie premium concept ce ofera servicii profesionale de marketing si de comunicare.
Infiintata in 2012 (initial numita EPR Concept), construim cu succes si coerent strategii si tactici pentru a va promova inteligent businessul sau persoana in mediile eficiente.

In portofoliul nostru se afla proiecte complexe cu rezultate concrete, atat in zona antreprenoriala, cat si in zona corporate si personal branding: campanii de comunicare si promovare integrate pentru antreprenori,
personal branding sau proiecte speciale pentru branduri internationale.
Suntem specializati in Marketing digital,  PR, Personal Branding, copywriting, managementul crizei, productie grafica/foto/video, management event.

 

Phd. Elena Prodan este fondator Communication Angels. Cu o experienţă de peste 15 ani în domeniul promovării, Elena a condus departamentul de PR Antena 1 timp de aproape 4 ani si alti 4 ani i-a petrecut in echipa de PR Realitatea Media Group. A lucrat cu unele dintre cele mai compleze persoane publice din tara si a dezvoltat campanii de promovare de anvergura.
Peste 15 ani experienta in proiecte complexe

Specializare in marketing digital, PR, personal branding, coaching, training

Metodologie unica CCR – cadre comunicationale & relationale

Echipa de experti

Managementul profesional al relatiei cu clientii

Garantia calitatii

Viziunea noastra este de a :

Viziunea noastra este de a fi arhitectii Nr. 1 ai retelei tale de comunicare.

Misiunea noastra este de a:

 – a dezvolta strategii si tactici de  marketing & comunicare & personal branding , astfel incat businessul / persoana sa optimizeze bugetul si sa maximizeze rezultatele obtinute.

– a dezvolta strategii si tactici de comunicare si promovare, astfel incat businessul / persoana sa fie conectata la clientii si la comunitatea sa intr-un mod profesional si util.

– a ajuta antreprenorii si echipele de marketing si comunicare ale corporatiilor  pentru a-si atinge obiectivele de comunicare si de business.

Suntem o agentie ce se bazeaza pe o infrastructura 100% calitativa, iar filosofia noastra este de a aborda fiecare proiect:

Benficiile dumneavoastra daca lucrati cu noi:

  • Echipa pregatita la nivel de expert, ce continua permanent sa se specializeze, astfel incat sa poate livra servicii la cele mai exigente standarde
  • Furnizam servicii bazate pe metodologie, astfel incat sa putem livra solutii puternice care sa va conduca businessurile spre indeplinirea obiectivelor
  • Suntem focusati pe client alaturi de care construim un parteneriat solid, astfel incat sa livram rezultate eficiente si nu rapoarte de monitorizare. Fiecare proiect din portofoliul nostru confirma acest lucru.

Garantiile noastre:

  • 100%veti beneficia de servicii la nivel de expert, astfel incat sa primiti strategii si tactici bazate pe cunostinte si experiente solide care asigura rezultate
  • 100%daca nu se lucreaza, nu se plateste, astfel incat sa nu fiti blocati intr-un contract sau intr-un serviciu sterile
  • 100%transparenta, astfel incat sa stiti in fiecare moment ce se intampla, ce obiectiv se implementeaza si catre ce rezultate ne indreptam
1- stilul tau tvr

TVR 1

5 avantaje

Avantaje

9- unica

Unica.ro

14-revista cariere

Revista Cariere

2- antena 1

Antena 1

6 - business days

Business Days

10-bazavan

Bazavan.ro

15-revista cariere

Revista Cariere

3- tvr 504_o

Master

7-pagina de media

Pagina de media

11 bazavan

Bazavan.ro

16-revista cariere

Revista Cariere

4-avantaje

Avantaje

8- pagina de media

Pagina de media

12- iqads

IQ Ads

Clientii ne recomanda

Servicii Communication Angels