Communication Angels este o agentie concept ce ofera servicii de comunicare si de promovare premium. Infiintata in 2012 (initial numita EPR Concept), construim cu succes si coerent strategii si tactici pentru a va promova inteligent businessul sau persoana in mediile eficiente.

In portofoliul nostru se afla proiecte cu care ne mandrim: campanii de comunicare si promovare integrate pentru antreprenori, personal branding sau proiecte speciale pentru branduri internationale. Avem expertiza si experienta solide in PR, personal branding, comunicare de marketing sau social media.

Despre Agentie

Elena Prodan este fondator Communication Angels. Cu o experienţă de peste 13 ani în domeniul promovării, Elena a condus departamentul de PR Antena 1 timp de aproape 4 ani şi alţi 4 ani i-a petrecut în echipa de PR Realitatea Media Group.

A lucrat cu cele mai importante persoane publice din ţară şi a dezvoltat campanii de promovare de anvergură. În ultimii cinci ani, activitatea sa profesională înseamnă Communication Angeles.


Elena Prodan a urmat:

 • cursurile scolii doctorale in stiintele comunicarii la Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii, Universitatea Bucuresti.
 • cursurile unui masterat Campanii de publicitate si de relatii publice, FJSC, Universitatea Bucuresti si a absolvit facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii, Universitatea Bucuresti, sectia relatii publice si publicitate.
 • A realizat MasterClass Business Academy la CBC Romania
 • A urmat cursul de Fundamentele Hipnozei realizat de Past Life Regression Academy, Londra.
  A urmat cursul de Assertiveness Coach, Hay House.

Suntem o agentie ce se bazeaza pe o infrastructura in special calitativa, iar filosofia noastra este de a aborda fiecare proiect:

• Prin Comunicare 360 

Comunicare 360 reprezinta o metodologie unica dezvoltata intern ce completeaza organic expertiza noastra si care ne ofera un diferentiator puternic pentru a realiza o comunicare si o promovare eficiente si conforme cu obiectivele dumneavoastra de business sau personal branding.
Este un concept ce inglobeaza concepte din arii de comunicare, branding, marketing, sales, psihologie, business.

Aceasta este o metodologie din care am dezvoltat workshopul Comunicare 360  care echipeaza persoanele cu o competenta solida de comunicare. Aflati AICI mai multe despre acest workshop.

Si, de asemenea, o metodologia pe baza carora dezvoltam sedintele de coaching de comunicare. Aflati AICI mai multe despre acest workshop.

• Multidisciplinar
Mixul de comunicare pe care il dezvoltam este 100% customizat pentru nevoile dumneavoastra, folosind metodologie la nivel de expert din toate ariile comunicarii si promovarii.

• Prin 100% servicii la nivel de expert
Pe intreaga desfasurare a proiectului, veti lucra cu experti, atat la nivel de strategie, cat si de implementare. De asemenea, pe toata perioada proiectului, fiecare client este permanent in contact cu un expert in comunicare si promovare.

• Prin rolul de partener asumat
Ne asumam prezenta alaturi de client prin implicare deplina si loialitate.
Avem toata infrastructura, expertiza si experienta astfel incat sa functionam ca un departament ultraspecializat in comunicare si promovare care sa va deserveasca obiectivele de business sau de branding personal.

Viziunea noastra este de a deveni cel mai solid reper din piata de experti care aduc plus valoare si performanta business-urilor si persoanelor publice prin mecanisme inteligente de comunicare si de promovare.

Misiunea noastra este de a:

– a dezvolta strategii si tactici de comunicare si promovare astfel incat businessul / persoana sa fie cunoscuta si recunoscuta fara a le fi confundate produsele/serviciile/actiunile.

– a dezvolta strategii si tactici de comunicare si promovare astfel incat businessul / persoana sa fie conectata la clientii si la comunitatea sa intr-un mod profesional.

– a ajuta antreprenorii si echipele de marketing si comunicare ale brandurilor mari pentru a-si atinge obiectivele de comunicare si de business.


Benficiile dumneavoastra daca lucrati cu noi:

 • Echipa pregatita la nivel de expert, ce continua permanent sa se specializeze astfel incat sa poate livra servicii la cele mai exigente standard
 • Furnizam servicii bazate pe metodologie, astfel incat sa putem livra strategii si tactici coerente care sa va conduca businessurile spre indeplinirea obiectivelor
 • Suntem focusati pe client alaturi de care construim un parteneriat solid, astfel incat sa livram rezultate eficiente si nu rapoarte de monitorizare. Fiecare proiect din portofoliul nostru confirma acest lucru.

Garantiile noastre:

 • 100% veti beneficia de servicii la nivel de expert, astfel incat sa primiti strategii si tactici bazate pe cunostinte si experiente solide care asigura rezultate
 • 100% daca nu se lucreaza, nu se plateste, astfel incat sa nu fiti blocati intr-un contract sau intr-un serviciu sterile
 • 100% transparenta, astfel incat sa stiti in fiecare moment ce se intampla, ce obiectiv se implementeaza si catre ce rezultate ne indreptam