Afișez toate cele 4 rezultate

Show sidebar
Close

Coaching: Comunicarea Doctor & Pacient

600,00lei
Vrei sa construiesti un parteneriat eficient cu pacientul tau? Vrei sa ai o comunicare productiva cu pacientul tau, astfel incat tratamentul sa se realizeze in cadrul unei relatii bazate pe incredere si intelegere? Daca raspunsul este DA!, programeaza o sesiune de coaching cu Phd. Elena Prodan. Sesiunea se poate desfasura si online. In cadrul sesiunii vei beneficia de:
  • tehnici profesionale de coaching
  • tehnici profesionale de dezvoltare personala
  • tehnici profesionale de comunicare asertiva
  • tehnici profesioanalede gestionare a conflictului
  • tehnici specifice de comunicare a pretului unui tratament medical
Programarea se realizeaza aici: https://calendly.com/elenaprodan/coaching-elena-prodan Mentiune importanta: programarea se realizeaza dupa efectuarea platii. Vei lucra direct cu Elena Prodan. Elena are o experienta de 15 ani in domeniul marketing & comunicare si a absolvit Scoala Doctorala in cadrul Facultatii de Jurnalism si Stiintele Comunicarii, Universitatea Bucuresti. Printre echipe de medici pe care Elena Prodan le-a antrenat in competenta de comunicare si gestiune a conflictului se numara Clinicile 32 si Clinicile Implantodent. Elena a condus departamentul de PR Antena 1 timp de aproape 4 ani şi alţi 4 ani i-a petrecut în echipa de PR Realitatea Media Group. A lucrat cu unele dintre cele mai importante persoane publice din ţară şi a dezvoltat campanii de promovare de anvergură. Elena Prodan sustine sesiuni  de coaching  INITIERE IN COMUNICARE prin care, in sedinte unu la unu, antreneaza persoane pentru a dezvolta o competenta de comunicare puternica si de a sti cum sa cladeasca relatii eficiente si sa gestioneze echilibrat conflictul prin comunicare. Mai multe informatii despre Elena Prodan gasesti AICI. Afla ce spun cei care au beneficiat coaching AICI.  
Close

Consultanta marketing & comunicare

600,00lei
Pretul este pentru o sesiune cu Elena Prodan.  
Close

Mesageria

150,00lei
Aceasta sesiune este creata special pentru a oferi raspunsuri concrete pentru intrebarile dumneavoastra. Durata sesiune: 30 minute Mentiune: se realizeaza doar cu programare in prealabil. Contact programare: mesageria@communicationangels.ro