Evenimentele sunt actiuni complexe care pot ajuta business-ul tau sau persoana sa obtina o vizibilitate consistenta, sa ii cresca credibilitatea, sa conecteze si sa relationeze clientii sau cu persoanele care ar putea fi interesate de produsele si serviciile pe care le dezvolti, sa lanseze un produs sau serviciu, sa marcheze un moment sau diferentiatori puternici pentru pozitia ocupata in piata si nu numai.

Iti oferim solutii profesionale pentru ca evenimentul tau sa fie un adevarat fenomen de promovare si relationare cu clientii si potentialii clienti, influencers sau alte targeturi de interes.

Oferim solutii profesionale pentru toate etapele de organizare: pre-event, event, post-event, integrare campanie de promovare.

Care sunt GARANTIILE acestui serviciu:

  • Metodologie profesionala
  • Echipa de experti
  • Eveniment integrat in campanie de comunicare si promovare
  • Controlul rezultatelor
  • 100% proces transparent
  • Garantia calitatii

Clientii ne recomanda

Servicii Communication Angels

Fondator & Director Comunicare Communication Angels

Phd. Elena Prodan

Elena Prodan este fondator Communication Angels si are un doctorat in stiintele comunicarii. Cu o experienta de peste 15 ani in domeniul promovarii, Elena a condus departamentul de PR Antena 1 timp de aproape 4 ani si alti 4 ani i-a petrecut in echipa de PR Realitatea Media Group. A lucrat cu cele mai importante persoane publice din tara si a dezvoltat campanii de promovare de anvergura alaturi de Mercedes, Red Bull, Promenada Mall, Clinicile 32, Clinicile Implantodent, Nicolai Tand si nu numai.